Nå var det deilig å kunne sove lengre og gjøre egne ting. Litt trøtt våknet jeg opp kl 0915 og kikket ut av vinduet for å sjekke været. Litt disig, men greit nok.... eller hva sier dere?
Best egentlig å komme seg ut i solen og ned på stranda før solen blir for sterk - man blir jo ganske blek gjennom en lang vinter.
Jeg koste meg og slappet av i solen (måtte kjøpe med litt solfaktor) noen timer.
Strandstolene stod på en rett linje og lite med folk, så det var lett å finne en ledig seng. Jeg stusset litt fra balkongen om det ikke var noen parasoller, men som man ser så har hver stor sin egen "hette" som man kan plassere slik at det blir noe skygge.
Litt om hotellet
For å bespise disse finnes det et utall av spisesteder, som igjen har 500 kokker og som serverer 15.000 måltider hver dag. 4 av kokkene innehar tilsammen 6 stjerner i Michelin guiden. Personalet på hotellet består av ca 3.000 ansatte fra 42 nasjonaliteter og de snakker tilsammen 68 ulike språk.
Da Atlantis ble ferdigstilt september 2009 hadde det gått med 58.000 km med armeringsjern - satt i perspektiv er dette 9 ganger lengre enn Great Wall of China, eller nesten 1,5 ganger rundt ekvator!!!!
Inne i hotellet er det et akvarium som heter Ambassador Lagoon og rommer 11 millioner liter med vann. Det er 10m langt med 70cm tykke glassvegger.
En kunstner tar på seg oppdrag å male et meget fargerikt portrett basert på et portrett bilde. Arbeidet kan ta opp til 6 måneder, og da får du det fraktet hjem til deg. Om prisen inkluderer frakt sies det ikke noe om, men avhengig av størrelsen på bildet, kan det variere fra 14.000 $ til 140.000 $.
Dette er bare litt av det vi kan finne her på Atlantis.
Christian og jeg tok også en tur innom treningssenteret og fikk svettet litt. Deretter dro Christian for å stå på slalomski - innendørs selvfølgelig, mens jeg sjekket litt mail og slappet av på rommet.
Vi hadde til slutt middag på hotellet - til en fornuftig pris (ikke i henhold til Michelin standarden).